КАБИНЕТ

Снимка на кабинета за Ирисова Диагностика

Кабинетът за "Ирисова Диагностика" се намира в град София - ул. "Академик Стефан Младенов" 72. Предлагаме преглед по ирисова диагностика с високотехнологична, специализирана апаратура, чрез която се установява цялостното здравословно състояния на организма.

С разчитане на ирисите, от специалист ирисолог, се установяват минали заболявания, настоящи и предразположения към такива на съответният организъм.

В десният ирис са отразени органите намиращи се в дясната страна на тялото, в левият - от лявата, освен двоичните като очи, уши, яйчниците при жените и т.н., които могат да бъдат отразени огледално и големите органи като стомаха, кожата и др.

" Най-голямото предимство на ирисологията е, че намира причината за следствието, т.е. когато лекувате това, което причинява определеното заболяване, веднъж излекувано, то повече не се проявава."

АПАРАТУРА ЗА ИРИСОВА ДИАГНОСТИКА

Апаратура, с която се прави заснемането на очите

Кабинетът за Ирисова Диагностика работи с най - високотехнологична апаратура за заснемане на ирисите на очите.

ИРИСОЛОГ

Ирисолог Тера Сулева

Тера Сулева е сертифициран ирисолог, фитотерапевт, природолечител с над 15 години опит и заместник председател на "Съюза на билкарите в България". Придобити квалификации - "Техник-технолог по качеството и контрола на храни и напитки" в гр. София. Специализира Ирисова Диагностика в Русия, сертифициран чл. кор. на "Гилдията на Ирисолозите" в Англия.

Началото на кариерата си започва като сътрудник на председателят на билкарите в България и чл. кор. на МАИ - Емил Елмазов.

След дългогодишната им съвместна работа, за своите постижения и принос в билкопроизводството и билколечението Тера Сулева получава награда от европейските награди за бизнес да представлява българската икономическа общност и съюза на билкарите в България на европейско ниво за 2013/2014 г.

Награда от Европейските награди за бизнес

Всяка година е активен участник в пролетното и зимното издание на международния софийски панаир на книгата. Организатор на всички фестивали на лимеца и производството на живите храни.

Също така е организатор и гост лектор на семинари за здравословно хранене.

Празникът на билките - Еньов ден

Всяка година на Еньовден - празникът на билките, в чест на отбелязването, организира благотворителни кампании свързани с безплатни консултации, лекции, семинари, обучения и раздаване на безплатни билкови продукти на присъстващите с лечебна цел.

Също така е и организатор всяка година на конкурс "Най-добър жътвар", провеждан в резервата в Боженския балкан. Доверен събеседник в електронни, книжни и телевизионни формати по наболели въпроси, свързани със здравословното състояние.

Книга Лечителите на България

Благодарение на успеха си да се родят над 320 бебета от майки, определени като безплодни, получава признание чрез публикация в книгата "Лечителите на България ".

Музей на билкарското изкуство в село Кметовци

През 2014 г. съвместно с Емил Елмазов откриват "Музей на билкарското изкуство" в с.Кметовци. В него могат да бъдат открити освен литература и растителни видове на много билки, също така там е представена богата експозиция на оръдия на труда за билкопроизводство и билкообработване от преди стотици години.

БИЛКОВИ ПРОДУКТИ
Билкови продукти за лечение

Фитотерапията е направление, което провежда алтернативно лечение, използвайки билкови продукти.

Продуктът, добит от растение е безопасен за употреба от всички възрасти, няма странични и отрицателни ефекти. Всяка една билка има по няколко приложения, което прави билките всеобхватни и с лечебни свойства срещу всякакъв вид заболявания.

Билковите продукти са за предпочитане пред химическите субстанции, защото нямат вредно влияние върху нито един от органите в човешкия организъм. Билколечението е древен, изпитан и доказал се ефикасен метод за лечение през годините.

От билките могат да бъдат създадени продукти с различна консистенция и наситеност. Сухата билка, приемана под формата на чай, е най-бавно действащата субстанция. Приема се профилактично. А с лечебна цел е желателно приемът да е ежедневен в продължение от поне 3 до 6 месеца, за постигане на лечебен ефект.

По - бързо действащи и с концентрирана субстанция са билките под форма на екстракт или таблетка.

Билкови таблетки и продукти