Услуга Цена
Преглед 90 лв.

Как протича преглед по Ирисова Диагностика

Прегледът по Ирисова Диагностика се извършва с високотехнологична, специализирана апаратура, чрез която се установява цялостното здравословно състояния на организма.

С разчитане на ирисите, от специалист ирисолог, се установяват минали заболявания, настоящи и предразположения към такива на съответният организъм.

В десният ирис са отразени органите намиращи се в дясната страна на тялото, в левият - от лявата, освен двуичните като очи, уши, яйчниците при жените и т.н., които могат да бъдат отразени огледално и големите органи като стомаха, кожата и др.

"Най-голямото предимство на ирисологията е, че намира причината за следствието, т.е. когато лекувате това, което причинява определеното заболяване, веднъж излекувано, то повече не се проявава."

Преглед:

- първо се прави заснемане на двата ириса:

Заснемане на очите с професионална апаратура

- снимките се обработват, чрез целенасочена програма за ирисова диагностика, която позволява разчитане на по-дълбочинно ниво

Разчитане на снимките на ирисите от ирисолога

- специалист ирисолог разчита резултатите, показани в ирисите като карта в организма

- за установените здравословни проблеми се изписва рецепта от билкови продукти

Билкова рецепта

- прегледът трае средно 20 минути, а резултатите се получават на момента.

- няма възрастови и полови ограничения

Защо правим компютърна ирисова диагностика?:

Ирисът е екран, на който може да се наблюдава едновременно състоянието на всички органи и системи в тяхната цялост.

Това позволява както на лекуващия лекар, така и на болния, да открият първопричината на заболяването и да насочат усилията си към нея.

Ирисът дава информация за последователността на болестното развитие от острия до дегенеративния стадий на възпалението, пряко свързано с начина на живот. По същия начин при подходящо лечение, съобразено с природните закони, може да бъде наблюдаван обратният оздравителен процес на болестно променената тъкан и превръщането й в здрава.

От ириса може да се определи локализацията на различни токсични отлагания, натрупани в организма. Каквито и да са, те се отразяват на обмяната в даден орган на клетъчно равнище, а оттам и на целия организъм.

С ирисовата диагностика може да се определи минералният баланс в организма, когато недостигът на някои елементи води до негативни промени на клетъчно и тъканно равнище.

Тя е много полезна при оценка на дейността на жлезите с вътрешна секреция.

Посочва нервно-рефлексното засягане на различни органи в резултат на болестно променени участъци на дебелото черво, което има огромно значение за подхода при лечението на възникналите заболявания.